KNFB Reader

Add the advantage of KNFB Reader for Windows 10 to your home or work computer!

Bilde av KNFB Reader i hånd

KNFB Reader

Rask, nøyaktig, effektiv

Ventetiden er endelig over. Den etterlengtede KNFB Reader appen som gir tilgang til å skrive ut tekst i farten, ble presentert på den 74. årlige konvensjonen av National Federation of the Blind til entusiastisk jubel og applaus. Les mer på AppleVis eller lytt til presentasjonen her.

Vi presenterer KNFB Reader

Ved å utnytte kraften av digital fotografering kombinert med førsteklasses Apple-maskinvare, gjør denne nye appen, tilpasset de spesielle behovene til folk som er blinde eller synshemmede, tilgang til trykt materiale mye raskere og mer effektivt enn noen gang. Denne fabelaktige, livsforvandlende teknologien ble presentert av James Gashel, Vice President for Business Development i K-NFB Reading Technology Inc. og sekretær for National Federation of the Blind, under fellesmøtet i konvensjonen, før en presentasjon av Ray Kurzweil, teknisk sjef hos Google Inc. KNFB Reader er en felles utviklingsinnsats av Sensotec nv og KNFB Reader, LLC.

Rask

Med et trykk på en enkelt knapp, kan du lese nesten alle typer trykt tekst, inkludert post, kvitteringer, klassebrosjyrer, notater og mange andre dokumenter.

Nøyaktig

Nøyaktighet er tilrettelagt av en synsfeltrapport, automatisk sidedeteksjon, og tiltkontroll.

Effektiv

Proprietær dokumentanalyseteknologi bestemmer ordene og leser dem høyt for brukeren med tekst-til-tale i høy kvalitet.

Funksjoner

Funksjonene nedenfor gjør KNFB Reader til et utmerket valg for å fange og lese dokumenter på farten uansett hvor du er. For å lese mer om de tekniske spesifikasjonene, se Hurtigstartveiledningen og håndboken.:
iOS: Hurtigstartveiledningen og håndboken. Android: Hurtigstartveiledningen og håndboken.

Lesemoduser

Lesemoduser for bøker, artikler og etiketter; regninger og notater.

Synkronisert utheving

Synkronisert tekstutheving med blindeskrift og tale i høy kvalitet.

Tekstnavigering

Tekstnavigering for linje, setning, ord og tegn.

Søker og tiltassistanse

Søker for levende synsfelt. Tilt-veiledning og rapport for å bistå med å rette kameraet i forhold til dokumentet.

Automatisert

Automatisk tekstgjenkjenning for å aktivere håndfri betjening eller berøringsfri betjening.

Importere og eksportere dokumenter

Mulighet for å importere, OCR og lese bildebasert PDF og JPG. Eksporter HTML og TXT-filer til Cloud Storage inkludert Dropbox og Google Drive.

Les flersidige dokumenter

Fange og lese dokumenter, brosjyrer, hefter og bøker.

Flerspråklig støtte

KNFB Reader kan gjenkjenne og lese trykt materiale på en rekke språk, inkludert: norsk, engelsk, fransk, tysk, nederlandsk (Belgia), nederlandsk (Nederland), italiensk, spansk, portugisisk, dansk, svensk, tyrkisk, polsk, russisk, finsk, gresk, ukrainsk, bulgarsk, tsjekkisk og estisk.

Støttede enheter

Følgende støttede iDevices må kjøre iOS 8 eller høyere for å være kompatible.

  • iPhone 7 / 7 Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 6s / 6s Plus
  • iPhone 6 / 6 Plus
  • iPhone 5 / 5s / 5c
  • iPhone 4s
  • iPad Pro 12.9" / 9.7"
  • iPad Air / Air 2
  • iPad mini 4 / 3
  • iPod touch 6 / 5
Black iPhone 5 Gold iPhone 5s

Uttalelser

Tilbakemelding fra innledende brukere av KNFB Reader.

"Spillefeltet er blitt utlignet ved hjelp av KNFB-leseren. Jeg føler at skanneren vil gjøre meg mer arbeidsfør, foruten å hjelpe meg å gjøre mitt arbeid uavhengig av hverandre."
Forfatter Hope Hein
"Jeg hadde planer om å få noen til å lese serienummeret fra batteriet på min laptop, men den personen kunne ikke lese nummeret på samme måte to ganger. Det var ikke lett - bitteliten skrift på slutten av en lang tynn boks, men jeg fikk den med K-NFBR. Det fine med dette er at K-NFB Reader, åpenbart ikke laget for noe som ligner på denne oppgaven, gjorde det bedre enn en seende leser."
Forfatter Anonym
"Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente når jeg fikk den. Men, fra det første bildet jeg tok, var jeg svært imponert. [...] Reader er så praktisk og bærbar, it er virkelig ekstremt nyttig."
Forfatter Cynthia Handel
"Jeg har nettopp fullført sortering av dagens post. For en god følelse jeg har for å kunne oppnå denne tilsynelatende trivielle oppgaven. Jeg måtte ikke avbryte min sønn eller datter, jeg trengte ikke å vente på et par øyne, og min kone trengte ikke å bruke tid på å sortere. [...] Som mine elever ville si, K-NFB Reader ruler!"
Forfatter Mark Feliz

Skjerm

Ta en titt på hva du kan forvente.

E-postinnmelding

Ofte stilte spørsmål og kontaktinformasjon

Ofte stilte spørsmål

Kontaktdetaljer